BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

CARBON LASERPEELING "Hollywood-Peeling"

GEEF JE HUID DE ULTIEME BOOST VAN BINNENUIT
Carbon laserpeeling is een zeer effectieve methode voor het verwijderen van acne en kleine littekens, rimpels, grove poriën én het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit en stimuleert de huid daar waar zich een tekort aan elasticiteit bevindt. De huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Een carbon laserpeelbehandeling geeft al na één behandeling zichtbaar resultaat. Het is een no"down-time" pijnloze behandeling die door velen als zeer waardevol wordt ervaren.


Behandeling:
Eerst wordt het gezicht grondig gereinigd met een warm kompres waarna een laag van medische koolstof op het geacht wordt aangebracht met een kwast. Zodra het carbonmasker is opgedroogd wordt de carbon met een laser in de huid geschoten. Dit zorgt ervoor dat vuil en poriën verbrijzelt worden en dit zorgt voor een verstevigde en schone huid. De resultaten zijn afhankelijk van de leeftijd en conditie van de huid. Na de behandeling wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van de restanten van het carbonmasker. De laatste handeling is het aanbrengen van een krachtige, vochtregulerende crème die de huid herstelt. 

Behandeladvies:
Het aantal behandelingen dat nodig is voor een stralende huid is afhankelijk van de huidconditie per persoon.
De eerste behandeling geeft echter al resultaat! De nieuwe huid ziet er gladder, frisser en zachter uit. Voor het beste resultaat worden vier tot acht behandelingen geadviseerd. Deze kunnen het beste om de drie á vier weken uitgevoerd worden. Indien gewenst maken we hiervoor samen een behandelplan.


STAP 1
Na een intensieve reiniging wordt het
carbonmasker aangebracht op het gezicht.

STAP 2
Het carbon wordt zo goed als pijnloos in de huid geschoten met de speciale laserpen.

STAP 3
Na de behandeling wordt de huid opnieuw
intensief gereinigd en verzorgd.