BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

  WELKOM, BIJ BE BELLE BY CLAUDIA!


Ik ben Claudia, en in mijn salon bied ik een scala aan behandelingen aan die je van binnen en buiten laten stralen. Hiervoor werk ik met diverse van de beste producten en merken waaronder icoone®. Mijn missie is om elke klant te laten ervaren dat ze zich letterlijk én figuurlijk beter in hun vel kunnen voelen door icoone®!  icoone® is dé anti-aging-, afslank- en verjongingsmethode die voor elke leeftijd en elk lichaamstype geschikt is. Dus ook voor jou! Naast deze behandeling bied ik tal van huid verbeterende behandelingen aan waar je je mooier door gaat voelen.

Wil jij ervaren wat Be belle voor je kan betekenen? Ik vertel het je graag!   ICOONE BINDWEEFSELMASSAGE
We dromen allemaal van een stralende, strakke huid en een frisse look. icoone® maakt dit mogelijk voor lichaam en gezicht. Van de kleinste tot de grotere oppervlakten. Afslanken, huidversteviging, vermindering van littekens of strakker in je vel zitten? icoone® biedt een total-bodybehandeling zoals je nog nooit hebt ervaren. Probeer het zelf en sta versteld van de resultaten die icoone® je te bieden heeft.

 

NORA BODE ZUURSTOFBEHANDELING
Onze huidcellen hebben als energiedrager zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Een jonge huid heeft geen gebrek aan energie en wordt voldoende met zuurstof en voedingsstoffen verzorgd. Een jonge huid is fris en vitaal! Met de zuurstofbehandelingen die Nora Bode biedt komt een frisse en vitale huid dichterbij dan ooit. Kom het zelf ervaren bij Be belle by Claudia.


 

* NIEUW * CARBON LASERPEELING
Carbon laserpeeling is een zeer effectieve methode voor het verwijderen van acne, kleine littekens, rimpels, grove poriën én het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit en stimuleert de huid daar waar zich een tekort aan elasticiteit bevindt. De huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Een carbon laserpeelbehandeling geeft al na één behandeling zichtbaar resultaat. 
Voor het beste resultaat kijken we uiteraard per persoon of een behandelplan nodig is óf dat een aantal losse behandelingen volstaan om de huid te laten stralen. De behandeling is pijnloos en effectief!
GUN JEZELF DIE TRANSFORMATIE!

Droom je van een slanker lichaam met accenten op de juiste plekken? Laat je dan verrassen door de behandelingen die icoone® te bieden heeft. Omdat elk lichaam anders is wordt er als eerste een uitgebreide intake gedaan om precies in te kunnen spelen op jouw behoefte(n).