BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

MICRONEEDLING

ONTDEK DE MAGIE VAN MICRONEEDLING
Microneedling is een wetenschappelijk erkende techniek voor huidverjonging. Naaldjes van chirurgisch staal maken microkanaaltjes in de huid zonder de huid te beschadigen. Daardoor kunnen actieve ingrediënten tot 200 keer beter in de huid penetreren. Doordat het bindweefsel diep in de huid wordt gestimuleert. Je zal merken dat je huid steviger, gladder en egaler wordt en dat littekens en rimpels geleidelijk minder worden.

Behandeling:
Met medische microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes kleine openingen in de huid gemaakt. De naalden komen vibrerend op de huid terecht. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt voor een zichtbaarder resultaat. 

Behandeladvies:
Het aantal behandelingen dat nodig is voor een stralende huid is afhankelijk van de huidconditie per persoon.
De eerste behandeling geeft echter al resultaat!  Voor het beste resultaat worden vier tot acht behandelingen geadviseerd. Deze kunnen het beste om de drie á vier weken uitgevoerd worden. Indien gewenst maken we hiervoor samen een behandelplan.

Mogelijkheden:
- (Acne)littekens
- Fijne lijntjes
- Pigmentvlekjes 
- Zonbeschadigingen
- Doffe huid
- Grove huidstructuur
- Striae & striemen
- Vergrote poriën