BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

SALONPRODUCTEN

ALLEEN DE BESTE MERKEN TER WERELD

Er zijn ontelbaar veel merken voor beauty op de markt. Ik kies er in mijn salon voor alleen met de allerbeste merken te werken.

Swisscode Pure
Een merk uit Zwitserland dat een van de meest gebruikte merken wereldwijd is en waar BN'ers en Hollywood celebrities mee weglopen. Hoe dat kan? Het concentraat van dit merk is vele malen hoger dan dat van commerciële merken die je in de drogisterij koopt. Dat zorgt er voor dat je betere en snellere resultaten behaalt en vaak met minder product omdat een drupje al genoeg is. De werkzaamheid van de Swisscode Pure-lijn is meermaals bewezen en de reeks van 7 producten, die ik allemaal in mijn salon heb, hebben allemaal een indrukwekkende staat van dienst. Graag leg ik je uit welk product het best voor jouw huid is en hoe Swisscare een aanvulling op je routine kan zijn. Swisscode Pure is geheel vrij van parabenen, alcohol, silicone, PEG’s, PPG’s, petroleum, kleurstoffen of andere vormen van conservering. Speciaal ontwikkeld voor gebruik onder ieder huidverzorgingsmerk!

Nora Bode
NORA BODE Kosmetik is in 1994 in Hohenstein door twee eigenaren in 1994 opgericht. De behandeling van patiënten met huidziektes was de focus van de toenmalige aangesloten Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Lothar Bode, technicus en practitioner was op zoek naar een manier om anti-inflammatoire geneesmiddelen adequaat en pijn-vrij in de kwetsbare, zieke huid in te sluizen. Uit deze proeven is het gepulste zuurstofdrukinjectie ontstaan.
Jutta Bode, van origine apothecaresse, ontwikkelde destijds ter behandeling van patiënten in het aangesloten laboratorium zelf de preparaten, die geheel individueel afgestemd waren op de patiënt. Het enthousiasme van de patiënten over de crèmes en lotions was groot, want niet alleen ontstekingen en onzuiverheden werden verlicht. De patiënten waren zo blij met hun soepeler en zachter aanvoelende huid, zodat zij zich tenslotte geheel op de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande cosmetische preparaten is gaan richten.
Dat betekent vandaag de dag: dat er alleen actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit gebruikt worden, het gebruik van minerale oliën, parabenen en dierlijke ingrediënten wordt in het algemeen vermeden. Deze producten in combinatie met de Oxyjet behandelingen laten je huid stralen als nooit te voren! 

Nora Bode is net als Swisscode een van de beste merken op gebied van beauty, en daarom kies ik voor deze twee merken in mijn salon.