BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

ICOONE BINDWEEFSELMASSAGE 

HÉT APPARAAT DAT HELPT BIJ HUIDVERBETERING EN HUIDVERJONING
Een verjongde en stevige huid willen we allemaal. Een gezonde leefstijl is van belang maar hiermee worden niet de gewenste resultaten bereikt. Vaak is een gezonde leefstijl in combinatie met sporten zelfs niet genoeg. Combineer een gezonde leefstijl met behandelingen met icoone
® en de resultaten worden bereikt. Deze nieuwe manier van mechanische bindweefselmassage is ongekend en kan van top tot teen toegepast worden op zowel mannen als vrouwen. Daarnaast pakt icoone® ook vetweefsel aan dat niet weg te sporten is en geeft het de huid volume terug. 
Er is maar één originele icoone®! Ga niet voor namaak en laat je niet van de wijs brengen. Wij hebben het originele apparaat waarvan is bewezen dat de behandelingen werken en effectief zijn. Wil je zeker zijn van de échte icoone behandeling dan ben je Be belle, by Claudia aan het juiste adres! Uniek in Parkstad!  Lees meer over 
icoone®

Behandeling:
De behandelingen (gezichtsbehandelingen uitgesloten) met icoone® worden uitgevoerd in combinatie met het dragen van een geleidend bodysuit. Dit bodysuit zorgt ervoor dat de pulserende en draaiende bewegingen van de koppen beter de huid doordringen. Resultaten zullen snel merkbaar zijn. 

Behandeladvies:
Elk advies zal op maat gemaakt worden op basis van je wensen en de mogelijkheden (zie onderstaand). Het advies is afhankelijk van de te behandelen zone(s), de conditie van de huid en het gewenste resultaat. Op basis van de mogelijkheden en je wensen wordt een behandelplan gemaakt.

Mogelijkheden:
- Huidverjonging
- Facelifting
- Celregeneratie
- Verminderen van diepe rimpels 
- Verminderen van cellulitis
- Verminderen van striae
- Verminderen van littekens
- Verminderen van lymfoedeem
- Huidversteviging
- Bodycontouring
- Verhelpen van spierpijn