BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

OVER CLAUDIA

Met een passie voor beauty, huidverbetering en anti-aging is er voor mij  zijn er een aantal merken waarmee ik de wereld mooier wil kleuren. 

icoone®, Nora Bode, Swisscode, PRX Therapy

icoone® biedt een combinatie van verschillende programma’s voor gezicht- en lichaamsbehandelingen waardoor de meest uitdagende huidproblemen effectief, veilig en pijnloos worden aangepakt. De icoone® behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en geschikt voor alle leeftijden en álle huidtypen. 

Ik ben fan van dit revolutionaire systeem en ik kan niet wachten om iedereen kennis te laten maken met icoone® en alle mogelijkheden die het systeem te bieden heeft.

Nora Bode is een hoogwaardig merk dat vele huidverzorgende behandelingen biedt om de huid te verbeteren en/of mooi te houden op basis van zuurstof. Met een scala aan behandelingen laat ik elke huid stralen als nooit te voren.

De beautyindustrie kent veel goede merken. Een van mijn persoonlijke favorieten is Swisscode. Het Zwitserse merk is puur en al jaren favoriet bij kenners op het gebied van beauty. Ik ben er trots op dat ik het merk in mijn salon mag voeren.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe behandelingen voor de salon. Recent heb ik daar PRX Therapy aan toe gevoegd. Een revolutionair verjongingsprogramma met verbluffende resultaten waar geen naald aan te pas komt. Ik laat je er graag kennis mee maken!

Ik hoop je binnenkort in de salon te mogen ontvangen. Be belle!
Liefs, Claudia