BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

NIEUW IN DE SALON | PRX  T33 THERAPY

PRX THERAPY
PRX Therapy is een uniek Pro-Age Concept, ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. Deze professionele behandeling van slechts 30 minuten, werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren en is dé ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren. Door een intensieve massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. 
Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

Wat doet PRX Therapy voor je?
- Zorgt voor intensieve hydratatie
- Herstelt de elasticiteit en de teint van de huid
- Verbetert de huidconditie en de structuur van de huid
- Bevordert collageenaanmaak en aanmaak van elastinevezels
- Zorgt voor een ongekende revitalisatie zonder beschadigingen
- Stimuleert fibroblasten en groeifactoren

Unieke formule
PRX-T33 is anders dan alle andere producten op de markt. De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking dan een peeling of andere gebruikte skinboosters. Elk molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA (trichloorazijnzuur), waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur.
Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in op een zeer nauwkeurig PH-niveau en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

Samenstelling en werking
In tegenstelling tot de meeste chemische peelings bevat PRX-T33 een percentage van zowel kojiczuur als waterstofperoxide. Deze additieven helpen de TCA onder controle te houden, waardoor fijne lijntjes worden verminderd zonder de peeling-eigenschappen van TCA.​
Naast een exfoliërende werking heeft TCA een belangrijke biorevitaliserende functie. Zowel waterstofperoxide als kojiczuur verminderen ontstekingen in de opperhuid van de huid en helpen bij het herstel van de celproductie en de belemmering van melanine, het pigment dat verkleuring en zonnevlekken kan veroorzaken.

Instant boost en pro-age

Instant boost hydrateert de huid intens en herstelt de natuurlijke glans. Het resultaat is een gladde en stevige huid.​
Pro-Age formule geeft een optimaal effect na kuurverband van gemiddeld vier behandelingen. Na iedere behandeling verbetert de status van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd! De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan!

Veiligheid en certificering
PRX-T33 is sinds 2012 op de markt en wordt in veel verschillende landen gebruikt door (medische) huidprofessionals. Duizenden behandelingen zijn er uitgevoerd zonder nadelige effecten. Dit onderschijft de veiligheid van PRX-T33.
Bovendien is PRX-T33 geregistreerd als een medisch hulpmiddel in klasse I, wat betekent dat het product is gericht op preventie, controle en genezing en is onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.