BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

Nora Bode OXYjet (original) Zuurstofbehandeling


Een ware oppepper voor je huid om je te laten stralen!
Een behandeling én een merk dat geliefd is bij bekende Nederlanders en Amerikaanse supersterren zoals Jennifer Aniston, Madonna en Lisa Kudrow. Wat kan Nora Bode voor jou betekenen? Onze huidcellen hebben als energiedrager zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Een jonge huid heeft geen gebrek aan energie en wordt voldoende met zuurstof en voedingsstoffen verzorgd. Een jonge huid is fris en vitaal! Een oudere huid wordt dankzij de toenemende degeneratie van de bloedvaten slechter doorbloed en hierdoor komen zuurstof en voedingsstoffen niet meer in voldoende mate in de cellen. De huid wordt daardoor steeds droger, dun en gerimpeld. Het proces is pijnloos en naaldvrij, maar de resultaten zijn uitstekend en kunnen de huid van binnenuit voller maken, fijne lijntjes gladstrijken en rimpels verzachten. Met actieve ingrediënten geselecteerd voor het individuele huidtype zijn de resultaten uitstekend. Allereerst wordt je huid intensief gereinigd en behandeld met een serum. OXYjet zorgt ervoor door middel van een pulserend druk dat de volgende huideigen stoffen diep in de huid terecht komen. De behandeling is pijnloos. Meer over Nora Bode.

Behandeling:
Na een intensieve reiniging wordt de gekozen behandeling uitgevoerd. Het effect is vrijwel direct na de behandeling zichtbaar en blijft zichtbaar gedurende de dagen na de behandeling. Huidcellen krijgen nieuwe energie door de geconcentreerde zuurstof en de huid straalt. 

Behandeladvies: 
Het aantal behandelingen dat nodig is voor een stralende huid is afhankelijk van de huidconditie per persoon.
De eerste behandeling geeft echter al resultaat! De nieuwe huid ziet er gladder, frisser en zachter uit. Voor het beste resultaat worden vier tot acht behandelingen geadviseerd. Deze kunnen het beste om de drie á vier weken uitgevoerd worden. Indien gewenst maken we hiervoor samen een behandelplan.

OXYclear: INTENSIEF, SCHOON & FRIS
Elke OXYJET-behandeling begint met een intensief reinigende OXYclear-applicatie. Pure zuurstof, enzymen en ureum verwijderen verhoorningen en vuil van de huid en zorgen voor een schone huid tot diep in de poriën. OXYjet: INJECTEREN ZONDER NAALDEN
Afgestemd op het individuele huidprobleem worden werkstoffen bestaande uit actieve ingrediënten en geconcentreerde zuurstof, met gepulseerde druk, pijnloos zonder naalden diep in de huid geschoten. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van de huid, die daardoor wordt opgevuld en een snel resultaat zichtbaar is.

OXYtone: NATUURLIJK STEVIG IS MOOI
De OXYtone-behandeling werkt volgens het principe van polyrotatie. Hiermee wordt puur mechanisch, dus zonder stroom, de huid, het bindweefsel en de spieren behandeld met een strakkere gezichtscontouren als gevolg. Tevens stimuleert het BIO RED light de collageenvorming en zorgt voor de toevoeging van pure zuurstof voor een boost van de huid.

CRYO2: KOU TEGEN DE VERMOEIDE HUID
Hierbij wordt gewerkt met een kou en geconcentreerde zuurstof-werkstof. Deze combinatie voedt de huid. De huid wordt hierbij afgekoeld van 34
º C naar 10º C. Dit zorgt voor strakkere gezichtscontouren en een rossige teint.


OXYdiamond: DE NATUURLIJKE GLOW
Onzuiverheden, verhoorningen, bleke winterhuid en droogterimpels worden met de OXYdiamondpeeling en geconcentreerde zuurstof letterlijk weggeblazen. Van zacht tot intensief, alles is mogelijk om een vermoeide, vale huid te peelen en zo de huidvernieuwing te stimuleren.OXYspray: VOOR DE GEÏRRITEERDE HUID
Na intensieve peelings, laserbehandelingen of beautyoperaties is het beter om de huid niet aan te raken. Met de OXYspray-behandeling kan het genezingsproces worden versneld. Medische, pure geconcentreerde zuurstof werkt verkoelend en kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de rode huid. Alle producten werken hydraterend.

OXYaroma: ZUURSTOF MAAKT FIT
Voor de vermoeide huid. Regelmatige zuurstofinhalatie zorgt ervoor dat de lichaamscellen meer energie krijgen. Dit versterkt het immuunsysteem en verhoogt je energielevel. In combinatie met een heerlijke aromatische olie is dit een balsem voor lichaam en geest.

BIO2LIGHT: MEER DAN ZUURSTOF
Het recept tegen een slechte stemming van een vale, vermoeide huid. Alle vier golflengten van de BIO2LIGHT werken als een lichte zomerdag en stimuleren de huid en zintuigen. Individueel kan licht doelmatig als behandeling van huidproblemen ingezet worden. Gelijktijdig vitaliseert de geconcentreerde zuurstof waardoor een rossige teint ontstaat.