BEAUTY, HEALTH & WELLNESS
 
Heerlen | Tel: 06 20982367

REFERENTIES 

WAT KLANTEN VAN CLAUDIA ZEGGEN OVER DE BEHANDELING CLAUDIA

Kim - 41 (icoone)
Ik sport 2 keer per week en eet gezond. Ik ben ontzettend verrast door de behandelingen met icoone! Ik heb Claudia gevraagd of ze me kon helpen om strakkere benen en een plattere buik te krijgen en ik zag na enkele behandelingen al resultaat dat ik met alleen sporten niet behaal. Ik kom na een kuur van een paar weken nog steeds om de paar weken voor een behandeling bij Claudia en op deze manier behoud ik het resultaat. Ik ben ontzettend tevreden!

Stefan - 46 (icoone)
Ik sport al jaren op stevig niveau en spierpijn is heel gebruikelijk. Je went er aan heb ik altijd gedacht. Tot een vriend van me me adviseerde om me eens met de icoone te laten behandelen. Als ik me na een intensieve periode door Claudia laat behandelen met icoone voel ik direct verlichting! Ik kan niet meer zonder en presteer zelfs beter op deze manier. Het is onderdeel geworden van mijn sportregime

Charlotte - 43 (zuurstofbehandeling)
Mensen schatten mij jonger dan ik ben maar ik zie de laatste jaren dat mijn gezicht verandert. Het verliest volume en ik krijg duidelijkere rimpels. Via via kwam ik bij Claudia terecht. Ik had al vaker gehoord dat Nora Bode het beste merk is voor deze behandelingen en na een paar zuurstofbehandelingen is mijn huid al zichtbaar opgeknapt. Ik kan iedereen die er zo jong uit wil zien al hij of zij zich voelt aanraden om eens bij Claudia na te vragen wat ze voor je kan doen. Ik ben er erg blij mee!

Joyce - 41 (carbonbehandling)
In mijn jeugd had ik amper last van jeugdpuistjes maar de laatste 10 jaar moet ik heel voorzichtig zijn om een uitbraak te voorkomen. Dat wil je niet als je de 30 bent gepasseerd. Voor mij zijn de carbonbehandelingen een uitkomst. Na een kleine kuur ging het zichtbaar beter en nu kom ik om de paar maanden een keer voor een behandeling. Ik ben er heel blij mee want als mijn huid er goed uitziet voel ik me veel zelfverzekerder!

Sabine - 51 (icoone en zuurstofbehandeling)
Ik voel me een stuk jonger dan ik er uit zie. Daarom besloot ik om me te laten behandelen door Claudia. De icoone is iets dat ik nog niet eerder heb ervaren. Ik merkte al heel snel resultaat en dat de rimpels in mijn gezicht vervaagden. Ik zie er een stuk frisser en jonger uit! Mijn vriendinnen zijn niet jaloers want ze zijn inmiddels zelf ook in behandeling bij Claudia. We komen regelmatig bij elkaar om elkaar te bewonderen en te complimenteren. Mooi van binnen en mooi van buiten!

Chantal - 30 (icoone)
Ik heb 2 zware bevallingen achter de rug en dacht dat ik mijn bikini's wel gedag kon zeggen. Tot ik las over behandelingen met icoone. Ik denk inmiddels dat ik de bikini's volgende zomer gewoon weer aan kan. Met de behandelingen van Claudia met icoone ziet het er allemaal een stuk rooskleuriger uit en mijn buik... die wordt weer bikiniproof, dat weet ik zeker!

Joost - 52 (zuurstofbehandeling)
Hoewel het heel lang een no-go leek voor mannen heb ik er toch aan toegegeven om mijn gezicht eens te laten verzorgen. En dat werkt!
Ik moet veel spreken voor groepen en een goedverzorgde huid zorgt voor een betere uitstraling. Ik kan het alle mannen aanraden! Ik heb me laten adviseren door Claudia en ze heeft de behandelingen helemaal op mij afgestemd. Wat voor vrouwen kan, kan ook prima voor mannen!

Wil je eigen ervaring delen door ook een referentie te geven? Stuur dan een berichtje via het contactformulier, dan zetten we je ervaring er graag bij!